Hvilke nye vinduer matcher din bolig optimalt?

vinduer-og-dører4I dag findes der rigtig mange muligheder, når boligen skal have nye vinduer eller døre. Vinduer af ældre dato er ofte i dårlig stand. De er måske utætte, holder ikke optimalt på varmen og pynter ikke synderligt meget på husets facade. Hos Tømrerfirmaet Henning Lind A/S monterer vi alle former for vinduer og døre, typisk i og omkring Horsens, Aarhus Skanderborg og Odder.

Der kan være mange spørgsmål forbundet med køb af nye vinduer og døre: Hvilken farve skal vælges? hvilken udformning passer til den eksisterende bolig? Og kan man vælge en anden størrelse end den eksisterende – og hvor meget kan det betale sig?

Alle disse spørgsmål hjælper vi med at besvare. Kontakt os og hør mere om nye vinduer og døre til din bolig.

Glarmesterarbejde til gode priser

vinduer-og-dører5Hos Tømrerfirmaet Henning Lind A/S udfører vi, udover udskiftning og montering af døre og vinduer, også glarmesterarbejde. Vi udfører professionelt glarmesterarbejde til både private, erhverv og offentlige institutioner. Vores erfaring med en bred vifte af opgaver med glarmesterarbejde sikrer, du ved at benytte os til udførelsen af din glarmesteropgave, opnår et topprofessionelt resultat som du kan glæde dig over, og som vi kan være stolte af.

Vinduer og døre i topklasse

Skal du have udført glarmesterarbejde, skiftet eller monteret døre og vinduer, er du velkommen til at kontakte os på telefon 75 66 13 86 eller 29 25 98 86 for et uforpligtende tilbud.
Vi har vores udgangspunkt i Horsens og kan derfor hurtigt rykke ud i nærområdet, heriblandt Odder og Skanderborg og opsætte dine døre og vinduer.