Vi bygger de fleksible løsninger

tilbygningerEr pladsen blevet for trang, kan en tilbygning eller ombygning være det gode alternativ til at bygge eller købe en helt ny bolig. Hos Tømrerfirmaet Henning Lind A/S tænker vi de kreative og fleksible løsninger ind i byggeprocessen, så dine ønsker til plads indfries på den bedst mulige måde. Vi udarbejder alt fra tilbygninger på boligen eller sommerhuset til ekstra etager for private og virksomheder i og omkring Aarhus, Skanderborg og Odder. Opgaven udføres i tæt samarbejde med lokale håndværkere og ingeniører. Desuden samarbejder vi med en tegnestue, så vi kan hjælpe dig med dit projekt fra start til slut.

Hvorfor tilbygning?

Der kan være mange grunde til, at der pludselig er brug for mere plads i boligen. Måske har virksomheden fået flere ansatte, eller der er kommet flere børn i familien. Fortæl os om jeres behov, så rådgiver vi jer, så I får en løsning, der passer til jeres dagligdag.

Partner med overblik

Med stor erfaring med tilbygninger, udfører vi opgaver i og omkring Horsens, Aarhus Skanderborg og Odder. I forbindelse med tilbygninger er der mange overvejelser at gøre, eksempelvis angående materiale- og farvevalg, indhentning af byggetilladelse, positionering af tilbygningen i forhold til huset og grunden i øvrigt mv. Når du benytter dig af Tømrerfirmaet Henning Lind A/S, kan du lade os varetage totalentreprisen på dit tilbygningsprojekt. Som totalentreprenør sørger vi for i tæt samarbejde med vore faste partnere, at dit projekt udføres præcis som du vil have det. Med andre ord kan du overlade koordineringen af projektet til os, hvorved du gennem hele projektet får en professionel sparringspartner med overblik, således at du kun skal henvende dig ét sted.

Skal du have udført en tilbygning?

Skal du have udført en tilbygning, eller have råd og vejledning, er du velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud på telefon 75 66 13 86 eller 29 25 98 86.